Coșul este gol!

Politica de Confidentialitate

Compania APX Group SRL isi asuma responsabilitatea de a nu vinde, instraina sau face publice bazele de date ale siteului apxgroup.ro, acestea pot fi transmise doar autoritatilor responsabile cu verificarea tranzactiilor comerciale, numai in scopuri justificate. 
Datele personale, ale cumparatorilor, retinute de catre site-ul apxgroup.ro vor fii folosite strict in scopul de intocmi acte necesare unei tranzactii, transport, studii de marketing in cadrul companiei APX Group SRL, trimiterii de informatii legate de oferte, promotii, preturi, site, vouchere cadou si alte informatii utile strict din cadrul APX Group SRL 
Daca doriti sa renuntati la informatiile oferite de catre noi prin intermediul mail-urilor, va puteti dezabona cu un singur click pe link-ul Dezabonare situat in partea de jos a mesajului e-mail. 
Compania APX Group SRL nu se face vinovata pentru primirea mailurilor de tip informativ, reclama sau alte informatii legate de siteul APX Group SRL.

Compania APX Group SRL nu stocheaza si nu solicita detalii legate de cardul dumneavoastra. Pentru informare, suport sau reclamatii ne puteti contacta la adresa vanzari@apxgroup.ro

 

Aceasta pagina se afla in curs de completare si actualizare conform reglmentarilor legale!

Ultima actualizare: 01.07.2019

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții